GWP L5-L6 dag 1

 

Dag iedereen

 

Onze eerste dag op GWP zit erop. Wat een zalige, zonnige en gevulde dag! Het was een vlotte rit naar Mesen. Na de verkenning op het domein hebben we even gesport op het terrein. Er is een erg groot sportveld, een voetbalveld, een volleybalnet en een speeltuintje.

We aten ons lunchpakket in het zonnetje op. Hierna verzamelden we en kregen we uitleg over de verschillende workshops.
Per klas deden we vier workshops. Meester Marc bracht zijn vogels mee en gaf ons wat meer uitleg. We mochten op het einde van deze workshop de vogels op onze handen nemen. Zo leuk, maar toch ook spannend!

De volgende workshop was bij de dochter van Marc, Kjell. Zij maakte met ons macramé bandjes. Het was zo leuk!  We mochten zelf onze kleuren kiezen. Sommige kinderen gingen voor armbandjes, andere dan weer voor sleutelhangers.

Na de koekjespauze gingen we weer door naar workshop nummer drie. Hier deden we aan lederbewerking met Martine. We maakten armbandjes of kettingen. Ons resultaat mocht er echt wel zijn!

De vierde workshop was bij juf Beaudine en juf Melia. Hier maakten we Tie Dye T-shirts. Hierdoor werd onze middag nog kleurrijker. De Tie Dye T-shirts gaan we op woensdag gebruiken voor onze Olympische Spelen dag...!

Eindelijk was het langverwachte moment aangebroken.... We mochten op onze kamers. Het was echt de max! De valiezen werden uitgeladen en we gingen ook eens kijken bij elkaar op de kamer.

Wanneer de avond viel, gingen we gezellig aan het kampvuur zitten. We kregen marshmallows. Zo zo gezellig en vooral lekker! We konden nog genieten van een lekker drankje en maakten ons klaar om te slapen.

De juffen en meesters zijn ons nog een slaapwelknuffel komen geven. Oogjes dicht, snaveltjes toe, slaaplekker iedereen....