GWP L5-L6 dag 2

Hallo iedereen!  

Met ons gevuld buikje van een heerlijk ontbijt vertrokken we richting Ieper. De bus zette ons af aan het zwembad. Hier konden we springen van de blokken en speelden we spelletjes. Waterpret tot en met! J

Na het zwemmen ontdekten we een hele grote speeltuin waarop we konden ravotten! Iedereen leefde zich uit. Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten en de kinderen die het wat rustiger aan wouden doen, lagen in het zonnetje in het gras.  

Ook tijdens onze broodjeslunch was de zon rijkelijk van de partij! Na onze lunch vertrokken we voor een stevige wandeling richting Flanders Fields. Flanders Fields is een interactief oorlogsmuseum in het hartje van Ieper. We kregen elk een audioguide die ons uitleg gaf wanneer we een QR code scanden. Erg interessant!

Na het museum was het tijd voor een drankje en een koekje waarna we de bruisende winkelstraten indoken. Hier mochten we met ons zakgeld iets kopen naar keuze. Sommigen kochten souvenirs, anderen kochten dan een zakje snoep. Iedereen was tevreden. De juffen en meesters waren zo trots op iedereen!

’s Avonds gingen we eten in ’t Iepers Frietje. Eenmaal aangekomen in de frituur kreeg iedereen een bakje friet, met een vleesje, drankje en sausje naar keuze. ’t Iepers Frietje heeft ongetwijfeld de beste frietjes van Ieper, wauw...!

Terug aangekomen op ons verblijf konden we douchen en mochten we gezelschapsspelletjes spelen op de kamer. Een gezellig boek/strip lezen of een gezichtsmaskertje op ons gezicht aanbrengen kon uiteraard ook... Zennnnn....

Na een drukke, gevulde maar vooral zonnige en plezierige dag kruipen wij hier in ons bedje... Puur genieten hier.

Slaapwel en tot morgen iedereen!