GWP L5-L6 dag 3

 

Dag iedereen

We konden na onze drukke dag in de stad wat langer slapen deze ochtend. Heerlijk.... We zongen aan het ontbijt voor de jarige Raïssa. Hiep hiep hiep... Hoera!

Na het ontbijt deden we wat ochtendgymnastiek. De kleine oogjes werden toch al wat wat groter. We waren klaar voor de dag. Ready... set... GO!

Sommige kinderen maakten een wandeling samen met meester Abel en meester Ruben. Die aten hun lekkere lunch op aan de vijver omgeven door de prachtige natuur. Gezellig en lekker!
De rest van de groep ging aan de slag met de volksspelen en picknickten gezellig op het gras op het domein..

Na de middagpauze kregen we bezoek van een profvoetballer, Thibaut Van Acker. Hij speelde een voetbalmatch met de jongens en meisjes. We namen ook een leuke ploegfoto. Dit vonden we de max!

De namiddag werd afgesloten door de laddercompetitie. Met onze Tie Dye T-shirts die we maandag maakten, begonnen we aan een sportieve namiddag. De verschillende groepen konden  mekaar uitdagen. Er waren verschillende spelletjes: muurzitten, Kubb, tussen 4 vuren, touwtrekken, springtouwen, penaltycup, dammen, onze adem inhouden in een bakje water, zaklopen... Spannend en uitdagend! De winnende groep waren de Schuifdeuropeners! Wat een zalige namiddag!

Bij het avondeten konden we genieten van rijst met kip en currysaus. Nadat de buikjes rijkelijk gevuld waren, mochten we ons klaarmaken voor de fuif. We mochten verzoeknummers aanvragen en die werden uiteindelijk luidkeels meegezongen. We kregen ook fanta, cola en wat snoepgoed. We sloten de fuif af met de dans die we leerden op de sportdag. 

Na de ondertussen welgekende slaapwelknuffels van de juffen en meesters vielen we in slaap. Wij zijn klaar voor onze laatste dag morgen.

We kijken er naar uit om jullie moe maar tevreden terug te zien.
Tot morgen!