GWP Durbuy 3de graad-donderdag

Dag lieve iedereen!

Deze voormiddag deed het vijfde leerjaar een quiz. Er waren verschillende grappige doe- opdrachten bij. Een TikTok dansje doen, een wafel via ons voorhoofd naar onze mond brengen (zonder onze handen te gebruiken!!) en de leerkrachten imiteren. Het was leuk! De winnaars van onze quiz waren Saim, Malik, Pukar en Arun. Proficiat boys!! 

Het zesde leerjaar ging in de voormiddag bowlen. Met of zonder hekjes, we deden het super goed. Wat hebben we gelachen!  

In de namiddag gingen we met de hele bende op historische wandeling naar W√©ris. Gilles, de enthousiaste monitor van op het domein vertelde ons de legende van het Duivelsbed. We kregen uitleg over de puddingsteen. De gids liet Kaan geloven dat de steen naar echte pudding zou smaken waarop Kaan vol overtuiging likte aan de steen. Hilarisch! Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten en we waren allemaal erg opgewekt. Prachtig! 

Eenmaal terug op het domein, gingen we naar de fuif. De haren van de meisjes werden onder handen genomen met de krultang, terwijl de jongens hun stoerste kledij aantrokken. We waren klaar voor de fuif!! Met gekke discolampen en luide muziek werden we ontvangen door de monitoren. We dansten, lachten, aten hotdogs en maakten veel plezier.

Morgenvroeg gaan we nog met de beide klassen naar de stad. In Durbuy mogen we met ons zakgeld iets kopen. Na deze activiteit is het tijd om richting huis te vertrekken.

Dit was ons laatste blogbericht van de week! We hebben een super leuke en actieve week achter de rug. Het was echt de max, maar we gaan blij zijn om jullie allemaal terug te zien! 

Tot morgen!! :-)